Dacă vrei să îţi împărtăşeşti opiniile despre produsul Probolan 50, nu amâna şi adăugaţi opinia.

Aceste capsule funcționează grozav și mai bine decât celelalte pastile de pe piață. Aceste capsule funcționează exact conform așteptărilor mele. Serios, nu mă așteptam să fie atât de mult de ajutor, dar iubesc XtraSize acum. Îl folosesc de o luna și până în prezent penisul a crescut cu aproximativ 1,5 inch și eu mă bucur cu adevărat acum. Un singur flacon este suficient pentru a obține o dimensiune rezonabilă.

Replică

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la dimensiunea penisului și aveți nevoie de o îmbunătățire în dimensiunea penisului. Atunci, credeți-mă XtraSize este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Și eu am dorit să îmi măresc penisul și apoi un prieten mi-a sugerat să folosesc aceasta. Într-adevăr funcționează și eu sunt fericit acum că am castigat aproape 2 inci în dimensiunea penisului meu. Trebuie să îl încercercați și îl veți iubi cu adevărat.

Replică

Eram mulțumit de mărimea penisului meu, dar uneori ai nevoie de o mărire. Acesta a fost momentul în care am început să caut capsulele care mă vor ajuta să îmi crească dimensiunea mea și apoi am găsit XtraSize. Este de fapt, funcționează mai bine decât așteptările mele. XtraSize m-a ajutat să măresc dimensiunea penisului meu; chiar și soția mea iubește aceast XtraSize acum, precum și dimensiunea mai mare a penisului meu. LOL

Replică

A fost cel mai rău moment din viața mea când prietena mea se plângea de performanța mea și spunea "penisul tău este prea mic", a fost o rușine pentru mine. Dintr-o dată, într-o noapte am găsit XtraSize în timp ce navigam pe internet și apoi l-am comandat să-l încerc. A funcționat pentru mine și sunt fericit acum. El îmbunătățește performanța și dimensiunea mea. Chiar și prietena mea laudă acum micul meu campion.

Replică

Știi că piața este inundată cu pastile de mărire a penisului în aceste zile și este greu pentru noi să avem încredere în orice pastilă. Multe dintre aceste pastile sunt inutile și sunt o pierdere totală de bani. XtraSize este cel mai bun pe piață, deoarece într-adevăr funcționează pentru a spori dimensiunea penisului și a erecțiilor, de asemenea. De fapt, face ceea ce spune și eu sunt mulțumit de rezultatele XtraSize.

Replică

XtraSize este un pachet complet și perfect pentru bărbații care doresc să crească dimensiunea penisului lor. Adică serios, nu mă așteptam să fie benefic pentru mine, dar când am încercat, funcționează mult mai mult decât așteptările mele. XtraSize este un salvator adevărat pentru bărbații care sunt îngrijorați cu privire la dimensiunea penisului lor. Acesta este foarte recomandat !!!

Replică

Știu că este greu de crezut că există o pastilă pe piață, care funcționează într-adevăr pentru a crește dimensiunea penisului. Dar, ai încredere în mine; XtraSize este mult mai bun decât celelalte pastile de mărire de pe piață. Doar fă o singură încercare și după utilizarea acestuia cu exactitate timp de cel puțin o lună, veți simți în mod clar rezultatele. Am folosit o singură sticlă de XtraSize și apoi prietena mea a spus "Ooo penisul tău este mai mare decât înainte, îmi place". XtraSize este pastila perfectă de pe piață pentru a fi de încredere.

Replică

Atunci când am început studiile în afara orașului meu natal, am putut stâncă în cele din urmă. Eu si colegii mei am intalnit o mulțime de fete. Din păcate, după un timp au venit la mine că colegii mei sunt mult mai buni la ciripit. Plus că știau fete care erau prietenii lor a naibii. N-am știut de ce ceva de genul mi se întâmplă mie până când o fată mi-a spus că am fost dulce și frumos, dar am avut un penis mic. Am fost devastat. Am găsit pe internet exerciții pentru marirea penisului, dar, în ciuda facerii lor timp de 10-15 minute în fiecare zi, timp de 3 luni, am realizat aproape nici un rezultat. Cand am vazut o reclama TV, XtraSize, am decis că asta e ultima mea șansă.

Astăzi am aproape 5 cm, mai mult, și nu este încă la sfârșitul tratamentului. Domnilor, în pat, pentru fete marimea si duritatea conteaza cel mai mult. Astazi am știut-o sigur pentru ca fetele ma deranjează incontinuu.

Replică
La doi ani de la nunta am observat că soția mea se preface că are orgasm în timp ce aveam un act sexual. Din păcate, s-a dovedit că lipsea ceva în căsnicia noastră. Am încercat Kama Sutra, vizionarea porno, am fost chiar sa cumparam diferite jucarii sexuale. Numai atunci când soția mea a cumpărat un vibrator, mi-am dat seama ca penisul meu este prea mic. Până în acel moment m-am gândit că mărimea mea de mijloc si este destul de mare pentru ea. Din păcate, sa dovedit că, în scopul de a satisface o femeie, un penis cu o lungime de aproximativ 17-19 cm este o necesitate. Nu știam cum pot să-l măresc. Din fericire, am găsit informații despre XtraSize și am decis să-l cumpar.

A fost un mare succes. Penisul meu doar după o săptămână, a fost mai gros și mai tare. După o lună am observat că este un pic mai lung. Astăzi am 4 cm mai mult și soția mea iubește din nou sexul nostru.

Replică

Nu am putut găsi o fată să pot avea o relație serioasă. De obicei, se terminau dupa ce faceam sex pentru prima dată. Am știut, că 11 cm nu este într-adevăr mult, dar ce pot să fac. Acesta este modul în care am fost născut. Am inceput sa caut fete scurte si slabe, dar, de fapt, pentru ele este, de asemenea, prea mic. Totul sa schimbat când am citit într-un ziar câteva informații despre două metode de marire a penisului. Pentru mine acest lucru a fost informația care mi-a dat a doua viață. Am găsit mai multe informații despre acest subiect pe internet și am decis să aleagă cel mai eficient mod, Xtrasize.

Penisul meu nou, uimitor, care are o lungime de 18 cm, este un magnet care atrage fetele. Cu toate acestea, mi-am dat deja inima mea unei doamne așa că nu ma gândesc la celelalte.

Replică

Folosesc acest produs timp de 4 luni. La început, după două luni, am putut simți unele efecte mici. Chiar si sotia mea mi-a spus că nu știa despre mine ca folosesc acest produs. Primul rezultat, am observat un ples de aproximativ 2 cm, cu o lungime de erectie. Ceea ce mi se pare interesant este ceea ce au scris ceilalți, și anume că au obținut efecte cum ar fi, de exemplu, de 4 cm. Poate că toată lumea este diferita și același produs ne afectează în mod diferit. Cred că acum voi lua 2 capsule pe zi, pentru luna următoare. În cazul în care acest lucru nu va aduce niciun efect, mă voi opri sa le iau.

Replică

Am cumpărat acest produs. Am inceput sa folosesc acum 6 saptamani. Domnilor, trebuie să va spun că este destul de bun, de la 15,5 cm am 19,5 cm. E foarte bun pentru mine. In plus, penisul meu are o circumferință mai bună. Nevasta mea este împlinita. Toate cele bune.

Replică

Prietenei mele ii place sexul dur, cu toate acestea, nu întotdeauna am fost în stare să o satisfac într-un mod pe care ea a vrut. Sincer vorbind, până când am ajuns la XtraSize, fusesem mai întristat. Un bun prieten de-al meu mi-a vorbit despre acest produs. El a fost asigurarea cu privire la efectele sale mari. Mai târziu s-a dovedit că el a avut dreptate in tot ce a spus! Penisul meu a crescut cu 3 cm într-o lună!

Replică

Am luat XtraSize pentru câteva săptămâni și trebuie să recunosc că până acum nu văd efectele pe care le-am așteptat. Penisul meu este un pic mai mare, dar nu a crescut cu 3 cm promisi de către producător. Cu toate acestea, voi aștepta părerea mea finală luand până la sfârșitul tratamentului.

Replică

După o lună de utilizare a acestui produs pot spune sincer că am penisul mai gros și o pot face mai mult cu prietena mea. Sunt curios cu privire la rezultatele după luna următoare. XtraSize este un produs perfect pentru "bărbați afaceristi"

Replică

Până nu de demult, am crezut că ma pot ajuta pompel și greutățile. Dupa ce le-am incercat, lipsite de succes, am decis să încerc altceva. În timp ce am navigat pe un forum pe internet, am aflat de XtraSize. Efectele sunt extraordinare - am folosit 3 luni de la acea data si penisul meu este mai lung de 2 cm!

Replică

Cazul meu arata cam asa: penisul a crescut un pic la o lună după începerea tratamentului. M-am ingrijorat de faptul că nu au existat efecte vizibile și trebuie să recunosc că m-am gândit că a fost o escrocherie. Dupa acea luna, penisul meu a avut o creștere spectaculoasa și acest rezultat a rămas până in prezent. La urma urmei, micutul meu are mai mult cu 3,4 cm.

Replică

Adauga un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Spaţiile necesare sunt marcate cu *

Dacă plasați o comandă XtraSize va veti face visele sa devina realitate!