Cat conteaza dimensiunea penisului?

Penisul este construit din două parti: corpi cavernoși și corpus, care se extinde spongios în glandul penisului. În momentul în care aceste corpusuri se umplu cu sânge, țesuturi de-a lungul lungimii penisului se extinde, astfel, cauzand o erectie.

In timpul erectiei, corpul tau umple corpului cavernos, cu cât mai mult sânge posibil. Corpul cavernos are capacitatea de a extinde cavernoși și a contracta si controla dimensiunea erectiei mai mult decât oricare alte organe.

XtraSize imbunatateste absorbtivate si abilitatile de corp cavernos permanent, lărgind astfel dimensiunea penisului.

Xtra Size este un supliment alimentar sub formă de pastile. Acest supliment imbunatateste circulatia sangelui in interiorul corpului si creste absorbitivitatea si abilitatile corpului cavernos. Mulțumită acestuia, chiar în momentul în care tesuturile din interiorul camerelor penisului se extinde, țesuturi completează într-o măsură mai mare decât in mod normal de un tratament cu acest supliment. Ca rezultat, lungime, circumferinta si puterea erectiei sunt crescute.

Datorita retetei unice americane, efectele Xtra Size sunt permanente și nu scad după terminarea tratamentului. Extins și mai eficient, corpul cavernos isi păstrează dimensiunea astfel permițându-vă să va bucurati, tot timpul de penisul care este mai mare si are circumferința marita.

Chiar dacă nu aveți nici o problemă cu o erecție, o absorbtivate crescută a cavernosului vă va oferi o lungime mai mare cat si o grosime mai mare a penisului. Cu cat este mai mult, cu atat erectia va fi mai puternică.

Utilizarea și efectele

Este suficient să se ia o pastila de XtraSize pe zi, după micul dejun. Primele efecte ale utilizării acestui supliment: erecție mai puternica și o mai bună rezistență a corpului, va fi vizibil după câteva zile. Odata ce cotiunati tratamentul, marimea penisului crește pas cu pas.

Un singur pachet de XtraSize conține 60 de pastile, prin urmare, tratamentul durează 2 luni. Este suficient pentru a imbunatati erectia si a face penisul mai lung cu 3 cm. Acest lucru oferă mai multă plăcere în timpul unui sex.

În scopul de a obține cele mai bune efecte, este recomandabil să se cumpere trei pachete de XtraSize și utilizați-l timp de 6 luni. Noi garantăm că această perioadă de timp este suficient pentru a prelungi un penis de 7,5 cm și pentru a îmbunătăți circumferința sa. Într-un acest mod, tu si partenera ta veti fi capabili de a obține cele mai bune acte sexuale.

Formula dovedita

Ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate sunt secretul XtraSize. Toate substanțele utilizate pentru producerea XtraSize sunt preluate din culturi de catre producători certificați care se specializează în cultivarea de ierburi și plante pentru scopuri dietetice și medicale. Rețeta noastră unică este rezultatul muncii efectuate de echipa americana de oameni de știință, medici și experți în produse alimentare.

Dacă plasați o comandă XtraSize va veti face visele sa devina realitate!