Efectele misterioase sunt date de ingrediente special selectate, naturale.

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus Terrestris este o plantă naturală, care este considerat un afrodiziac puternic. Cu toate acestea, influența sa asupra creșterii potentei sexuale si imbunatatirea erectiei de sex masculin sunt de nepretuit. Studiile au demonstrat că Tribulus Terrestris crește în mod eficient nivelul de testosteron și ia parte la procesul de eliberare a oxidului nitric din terminațiile nervoase care sunt situate în jurul corpul cavernos, întărind astfel erectie.

MACA ROOT (maca)

Maca este un medicament natural care ajută la menținerea echilibrului în interiorul unui organism, deoarece regleaza nivelul de enzime si hormoni. Menținerea funcțiilor metabolice ale corpului la cel mai bun echilibru și având nivelul adecvat de hormoni de sex masculin va oferi odata cu erectia, mai mult apetitului sexual. Aceasta inseamna potenta sexuala optima.

SAW PALMETTO

Aceasta planta este cunoscut pentru stimularea unui nivel scăzut al libidoului masculin și creșterea energiei sexuale. Efectele sale sunt similare cu un afrodiziac puternic. Studiile efectuate la unele țări europene s-au dovedit că Saw Palmetto funcționează ca un tratament eficient pentru multi barbati care sufera de hipertrofie de prostată. Aceasta planta reduce chiar cu 13%. In afara de aceasta, imbunatateste functiile sexuale si creste dorinta sexuala. Mai mult decât atât, reduce nivelul de colesterol și acizi grași din sânge, având astfel o influență pozitivă asupra stării întregului organism.

Ingrediente ramase:

  • L-Arganine HCl: Oxizii de azot permite păstrarea flexibilitatii sistemului arterial. Pentru a sintetiza oxizi de azot, acest ingredient este un aminoacid esențial pentru acest proces. În plus, acesta susține o eliberare de hormoni în corpul nostru, de exemplu: hormonul de creștere. Ca urmare, influențează hiperplazia și buna circulatie a sangelui in penis.
  • Semințe de dovleac: sunt o mare sursă de proteine. Acestea inhibă apetitul, sprijina prostata si imbunatateste functia sexuala
  • Panax Ginseng: Este cunoscut și bine gândit în medicina indepartata din est. Acesta oferă energie, ajută la depășirea oboselii, imbunatateste concentrarea. Este un afrodisiac perfect, care susține funcția sexuală.
  • Sarsaparilla: O plantă care este utilizat pentru mult timp ca un anti-inflamator, antiseptic și antipiretic. Este, de asemenea, utilizat în tratamentul bolilor tractului urinar, boli ale prostatei și impotență. Este, de asemenea, cunoscut ca o planta care creste apetitul sexual masculin.
  • Urzica: Este folosita la simptomele hiperplaziei benigne de prostată moderată.
  • Radacina de lemn dulce: Acest ingredient are un impact asupra sistemului hormonal, acesta sustine functiile corpului si creste functiile sexuale masculine.

Dacă plasați o comandă XtraSize va veti face visele sa devina realitate!